Patiëntervaringsonderzoek – Logopediepraktijk Facialis – ‘s-Gravenzande

Logopediepraktijk Facialis

Logopediepraktijk Facialis staat voor snelle, gespecialiseerde en doeltreffende logopedie.

Patiëntervaringsonderzoek

Logopediepraktijk Facialis vindt het belangrijk om de tevredenheid van haar patiënten in kaart te brengen. Met ingang van 1 januari 2015 nemen wij deel aan het klantervaringsonderzoek van Qualizorg. Qualizorg is een meetbureau dat via vragenlijsten onderzoek doet naar de tevredenheid van de patiënt over de zorgverlening. Hierdoor wordt de kwaliteit van zorg transparanter en klantgerichter.

Certificaat 2015 Qualizorg Logopediepraktijk Facialis

Certificaat 2016 Qualizorg Logopediepraktijk Facialis

Certificaat 2017 Qualizorg Logopediepraktijk Facialis

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de logopedische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook continu. Wij streven er naar om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!

651951_qualiview_logo_groen-defHet onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg B.V. heeft hier een geautomatiseerd online platform voor ontwikkeld: Qualiview. Qualiview verstuurt dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Qualiview behandelt uw gegevens volledig anoniem volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De fysiotherapiepraktijk, onze medewerkers en uw verzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer zes minuten om de vragenlijst in te vullen.

Bent u recent behandeld in onze praktijk en wilt u ook meewerken aan de verbetering van de kwaliteit of wilt u aangeven dat u zeer tevreden bent? Dan kunt u zich hier aanmelden. Na aanmelden kunt u uitgenodigd worden en ontvangt u een e-mail of brief met inloggegevens, zodat u de vragenlijst kunt invullen.

Heeft u vragen over de vragenlijst of het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Qualiview door te mailen naar support@qualiview.nl.

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.